hvilke problemer silikonprodusenter bør bry seg om i produksjonen

Silikagelprodukter produsenter produserer forskjellige silikagelprodukter, i henhold til kundens krav og forskjellige funksjoner til silikagel, de kan produsere forskjellige silikonprodukter som forbrukerne kan bruke.Så hvilke problemer bør silikonprodusenter bry seg om i produksjonen?

1. Produksjon av silisiumprodukter så langt det er mulig for å unngå enhver form for sterke syre- og alkalikjemikalier

Silikongummi er en slags svært aktiv adsorpsjonsbase, uløselig i vann og løsemidler, giftfrie og smakløse, stabile kjemiske egenskaper.Bortsett fra sterk alkali, sterk syre, reagerer den ikke med noe stoff.Kjemiske endringer vil skje under sterk syre og base, så prøv å unngå denne typen sterke syre- og basekjemikalier i bruksprosessen.Ulike typer silikagel danner forskjellige mikroporestrukturer på grunn av deres forskjellige produksjonsmetoder.

2. Silikagelprodukter er vanskelige å erstatte den kjemiske sammensetningen og den fysiske strukturen til den karakteristiske silikagelen, som bestemmer at den har en unik egenskap at mange andre lignende materialer er vanskelige å erstatte dens egenskaper: høy adsorpsjonsfunksjon, god termisk stabilitet, stabil kjemisk egenskaper, høy mekanisk styrke osv. I henhold til porestørrelsen deles silikon inn i: silikagel med stor porer, silikagel med grove porer, silikagel av type B, silikagel med fin porer.

3. Produser silikagelprodukter for isolasjon og beskyttelse.Den mest åpenbare egenskapen til silikagel er adsorpsjon, som hovedsakelig er luftladet støv eller noe støvadsorpsjon til utseendet, noe som forårsaker utseendet veldig skittent.I lys av denne funksjonen, i produksjonsprosessen, må fabrikken implementere silikonisolasjonsbeskyttelse fra gummiblandingsstadiet, bruk av gjennomsiktig gummipapir for å bane overflaten.På denne måten, om materialet fortsatt er i ferd med å lastes med støv eller aske, vil det ikke komme i kontakt med utseendet til silikagelråmaterialer, for å produsere en rekke silikagelprodukter med mer renhet.


Innleggstid: 28. november 2022