Hvordan fjerne lukten av silikonprodukt

Silikonproduktene som mange mennesker i silikonmarkedet reagerer på vil produsere en lukt eller til og med en skarp lukt, hovedsakelig på grunn av bruken av forskjellige tilsetningsstoffer i produksjonen av silikonprodukter, som genereres av responsen fra promotere og vulkanisering.Så noen produsenter av silikonprodukter kommer til å velge de riktige tilsetningsstoffene for dette, eller, i henhold til produktet av luktene, tilsette det riktige kjemiske middelet for å reagere.
11
De fleste produsenter vil velge essensen, vaskemiddelet, deodoranten, adsorbenten og til og med forbrenningsmetoden;Men disse tilsetningsstoffene er ikke for å smake, men for å dekke over smaken;Deodoranten av essensen er ikke et beskyttende middel for å skjule, og det er to ulemper ved å bruke det:

Dette vil produsere nye skarpe lukter;

Lukten vil gå tilbake, og over tid vil duften av duften fordampe, lukten av hjelpestoffet vil skjules, den dårlige lukten vil komme ut.

Derfor, for å virkelig fjerne lukten av silikagel, er metoden å optimalisere utvalget av silikonråmaterialer og vulkaniseringsprosessen.

12
Bearbeiding av silikonråvarer og produksjon: ofte vil noen silikonprodusenter øke mengden av den naturlige oljen som er bundet av hvor mye penger pengene øker.Imidlertid vil disse måtte brukes i miljøet med miljøvern og evnen til å drive olje med evnen til å motstå og degradere de forurensende flyktige flyktige tingene i gummi.Så vi ønsker å håndtere lukten av silikonprodukter på bunnen fra materialet og produksjonen av silikagelen.

For eksempel er oljen valgt for en høy, luktfri;Ikke øk mengden tyggegummi.Ikke bruk gasspedalen cbs;Ikke bruk DCP og så videre.

2. Vulkaniseringssystem og prosess: silikagel for gassfaselim, tilsett luktfri vulkaniseringsmiddelgummi, silikagelstøping gjennom sekundær vulkanisering (sekundær vulkaniseringstid anbefales å være mer enn 4 timer, temperaturen er ca. 200 grader, og for vakuumet stekeovn.)


Innleggstid: 30. november 2022